BEMUTATJUK ZSŰRINKET - 1. RÉSZ

Az idei évben egy hat tagú szakmai zsűri fogja elbírálni a „Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” című pályázatunkra beérkező remekműveket. Szeretnénk bemutatni, nem csak ennek a nagy tiszteletben álló zsűrinek az elnökét, hanem egyben a pályázat fővédnökét is, a Jászai Mari-díjas színművészt, Szervét Tibort.

Szervét Tibor

A SZÍNHÁZON TÚL...

Azt talán sokan tudják a Jászai Mari-díjas Szervét Tiborról, hogy egy végletekig tehetséges és igazán szerethető színházi, mozi- és szinkronszínész. De vajon azt hányan tudják róla, hogy milyen fontos társadalmi szerepeket vállal a hétköznapokban?

Márpedig a Művész Úr az elmúlt években az alábbi jótékonysági kampányokhoz adta a nevét. 

 – Együtt futott a Játékszín művészeivel a FODISZ esélyegyenlőségi futamán a Városligetben.

  – Jótékonysági felolvasó maratonon vett részt a Centrál Színház rendezésében.

 – Részt vett az Örökbe fogadok egy ovit! – karácsonyi mese kampányában, ahol neves színészek, többek között Szervét Tibor olvastak fel nap, mint nap egy mesét.

JÖTTÜNK, LÁTTUNK, MEGGYŐZTÜK

A Veni Vidi Vici egyik alapítójával évekkel ezelőtt egy közös ismerős által volt alkalmuk először találkozni és hamar kiderült, hogy Tibor nyitott az Alapítvánnyal közös munkákra. Szaván is fogtuk!

Így történt, hogy miután elvállalta a 2019-es „Rólunk szól” rendezvényünk házigazda szerepét, melyben – mint minden szerepében – fantasztikus volt, nem volt számunkra kérdés, hogy kit kérünk fel az idei Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” című rajzpályázatunk fővédnökének.

Kedves Tibor, nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket!

Cikksorozatunk következő részében a Tamási Áron-díjas Mihályi Magdolnát fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Fotó: Olajos Piroska (BEST Magazin)

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.