BEMUTATJUK ZSŰRINKET - 5. RÉSZ

Az idei évben egy hat tagú szakmai zsűri fogja elbírálni a „Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” című pályázatunkra beérkező remekműveket. Sok szeretettel mutatjuk be Nektek soron következő zsűri tagunkat, a Veni Vidi Vici Alapítvány kuratóriumi elnökét, Puskás Balázst. 

Puskás Balázs

AHOL A TÖRTÉNET INDUL....

Balázs egész életében emberekkel foglalkozott és soha nem állt messze tőle, hogy segítsen a rászorulókon. Már fiatal korában is hátrányos sorsú gyermekeknek szervezett nyári gyermek táborokat, vezetett ifjúsági csoportokat egy katolikus közösségben, sokszor pedig a Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi akciója keretén belül gyűjtött élelmiszert a rászorulóknak. 

Az egyetemen jogászként végzett, de az élet a későbbiekben a köznevelés irányában sodorta. 2010-ben kiegészítve az oktatás menedzsmentben szerzett szakmai tapasztalatát elvégzett egy közoktatási prosztgraduális képzést. Ennek köszönhetően töltötte be később a Váci Egyházmegye köznevelési intézmény fenntartójának főigazgató-helyettesi pozícióját.

Ebben az időszakban kérte a segítségét a Veni Vidi Vici Alapítvány egyik alapító tagja, hogy egy halmozottan sérült gyermekekből álló tanulócsoport számára megfelelő oktatási termet találjanak egy plébánián vagy iskolában. Az intézmény éppen akkor alapított új iskolát, ami még tele volt üres tantermekkel. Így kezdődött a Krisztus Király Iskola és az akkor még nem létező Veni Vidi Vici alapítvány együttműködése és a szociális integráció modellje. 

Legnagyobb örömünkre Balázs 2020-ban elvállalta Alapítványunk elnöki tisztségét. 

Mindaz az alázat és szerénység, amit a munkája és sérült gyermekekkel való foglalkozás során tanúsít teszi Őt a „Mindannyian egyformák vagyunk csak kicsit másképp” című rajzpályázat tökéletes zsűritagjává. 

Kedves Balázs, nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket!

Cikksorozatunk következő részében Deézsiné Telek Ágnest fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Fotó: Földházi Árpád / Mandiner.hu

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.