BEMUTATJUK ZSŰRINKET - 2. RÉSZ

Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp című pályázatunk zsűritagjainak bemutatását a Tamási Áron-díjas Mihályi Magdolnával folytatjuk.

Mihályi Magdolna

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

Mihályi Magdolna azon túl, hogy sikeres üzletasszony és cégvezető, elkötelezett híve a magyar kultúra és művészet megőrzésének.

Magdolna a hétköznapok nagy részében ügyvezetőként koordinálja közel nyolcvan saját és több mint kétezer kölcsönzött dolgozó munkáját a Jobtain HR Szolgáltató Kft. égisze alatt. Szakmai hozzáértésének, a munkatársaival való mindig közvetlen és emberséges viselkedésének és a technikai fejlődés iránti nyitottságának köszönhetően a Jobtain is szerepelni fog a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által kiadásra kerülő, BÉT50 – Ötven hazai vállalat sikertörténete című 2021-es kiadványának ötven legsikeresebb hazai vállalkozása között.

Ha pedig épp nem a HR vállalata ügyeivel foglalkozik, a Székelyföldön található mesebeli szállóját, a Szellő Szállót igazgatja vagy több száz fős részvétellel minden évben megrendezi a csíki régió egyik legelismertebb kulturális eseményét, a Csíki Versünnepet, majd pedig tábort szervez a különböző szavalóversenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó tehetséges fiataloknak.

Ezen utóbbi tevékenységeiért, és az erdélyi magyar kultúra kincseinek megőrzése érdekében tett fáradhatatlan munkásságért tavaly  a neves Tamási Áron-díjjal is kitüntették.

KAPCSOLATA AZ ALAPÍTVÁNNYAL

Magdolnát az alapítványunkat évek óta pro bono támogató Temarketinged ajánlotta számunkra, mint zsűri tagot és megismerve személyiségét és szellemiségét, azonnal tudtuk, hogy csodálatos képviselője lenne pályázatunknak, egyszersmind pedig fontos tagja a Szervét Tibor fővédnöksége alatt működő szakmai zsűrinknek.

Kedves Magdolna, nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket!

Cikksorozatunk következő részében Dióssi Csabát, Dunakeszi polgármesterét fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.