BEMUTATKOZNAK FELAJÁNLÓINK - 2. RÉSZ

Balogh Bálint

VÁLLALKOZÓKÉNT ÚJ ÉLET

Balogh Bálint vagyok a KonyhaKütyü webáruház tulajdonosa. 2020-ban a COVID járvány miatt hirtelen én is munkanélkülivé váltam. A kezdeti sokk után rádöbbentem, hogy itt az ideje a saját lábamra állni és vállalkozóként új alapokra helyezni az életemet. 

Azonban ott motoszkált a kérdés bennem, hogy milyen vállalkozásba is kezdjek? A munkám elvesztése miatt felszabadult időmet arra tudtam fordítani, hogy megálmodjam és megtervezzem, hogy mivel is szeretnék a későbbiekben foglalkozni. Tavaly ősszel született meg bennem a végső elhatározás, hogy e-kereskedelembe kezdek. 

Személy szerint sosem szerettem a konyhában időzni, tényleg csak akkor tartózkodtam ott, ha muszáj volt. Eszembe jutott, hogy vajon hányan járhatnak velem egy cipőben és meg is született az ötlet: olyan eszközöket (kütyüket) fogok árusítani, amik élvezetesebbé és vidámabbá teszik a konyhában töltött időtÍgy indult el idén januárban hivatalosan a KonyahKütyü webáruház.

SEGÍTENI JÓ ÉRZÉS

Napjainkban kiemelten fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást, így a lehetőségeimhez mérten igyekszem én is segíteni, amiben tudok. Ezért mondtam rögtön igent, amikor a Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp pályázat technikai lebonyolításáért felelős TeMarketinged csapata felkért, hogy vegyek részt a Veni Vidi Vici Alapítvány kezdeményezésében. Büszke vagyok rá, hogy nem csak a Facebook közönségverseny 2. helyezettének, hanem a nyertes iskolák vezetőinek is a KonyhaKütyü Webáruház biztosítja az ajándékokat.

Kedves Bálint, nagyon hálásak vagyunk a felajánlásodért!

Cikksorozatunk következő részében XY fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.