BEMUTATJUK ZSŰRINKET - 3. RÉSZ

Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp című pályázatunk zsűritagjainak bemutatását Dunakeszi polgármesterével, Dióssi Csabával folytatjuk.

Dióssi Csaba

DUNAKESZI ÉS AZ ALAPÍTVÁNY KAPCSOLATA

A Veni Vidi Vici Alapítvány évek óta komoly munkát fektet abba, hogy a városban élő gyermekek és felnőttek körében erősítse, segítse az elfogadás képességét, a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének megvalósulását. Az alapítvány kurátora, Gyenge Hajnalka elhivatottsága és elköteleződése példaértékű mindenki számára. Dióssi Csabának, mint négygyermekes édesapának és szeptember óta már nagypapának fontos, hogy gyermekeink szeretettel teli környezetben, őket építő és a javukra váló feladatokkal legyenek körülvéve.

Az évről évre meghirdetett „Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” elnevezésű rajzpályázat gyerek és felnőttek százait mozgatja meg, és ébreszti fel bennük az empátiát, a tenni akarás vágyát. Munkájuk, kezdeményezéseik összekovácsolják Dunakeszi lakosságát. A polgármestert külön büszkeség tölti el, hogy láthatja, egy jó ügy érdekében szinte egy emberként fognak össze a polgárok. Az alapítvány vezetői és támogatottjai aktív résztvevői a városi rendezvényeknek, nemcsak vendégként, hanem kiállítóként is számíthatnak rájuk. Nem volt kérdés, hogy céljuk mellé álljon a város. A halmozottan sérült gyerekek integrálása érdekében két osztálytermet biztosítanak nekik a Dunakeszin működő Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskolában

Ezzel az országban egyedülálló szociális integráció jött létre, szünetekben, ebédidőben, ünnepségeken találkoznak a gyerekek, és gyakorolhatják az elfogadást, egymás segítését. Ez mindenképpen pozitívan hat mindkét csoportra.

TÁMOGATÓ POLGÁROK

Köszönet a Dunakeszin élő családoknak, a gyermekek szüleinek és tanáraiknak, hogy természetes számukra a Veni Vidi Vici Alapítvány kezdeményezéseiben való részvétel, hiszen minél többen állnak az ügyük mellé, annál ismertebbek és nagyobbak lesznek, ezzel segítjük őket céljaik elérésében és működésükben.

Kedves Csaba, nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket!

Cikksorozatunk következő részében Molnár Berta Eleonórát fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.