BEMUTATJUK FELAJÁNLÓINK - 5. RÉSZ

TEMARKETINGED

A TeMarketinged kis csapata számára minden projekt olyan, mint egy gyermek. Az indulástól kezdve óvjuk és gondozzuk, mindaddig amíg a kitűzött célokat el nem érjük. Sőt! Még azután is szorosan ott állunk partnereink mellett és fogjuk a kezüket, hogy az esetleges kezdeti nehézségeket együtt tudjuk leküzdeni. 

Számunkra a legnagyobb elégedettséget az jelenti, hogy látjuk, hogy egy – egy kis vállalkozás hogyan növi ki magát, vagy akár hogyan sikerül egy már működő vállalkozás folyamatait, marketing tevékenységét a támogatásunkkal a vágyott mederbe terelni.

Csapatunk a kezdetektől fogva együttműködik a Veni Vidi Vici Alapítvánnyal, hiszen látva az ő lelkesedésüket és töretlen kitartásukat, amivel a fogyatékkal élők elfogadásának rögös útját egyengetik, nem is volt kérdés a csapatunk számára, hogy teljes erőbedobással melléjük állunk.

"Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp"

Hatalmas örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az idei évben sikerült a “Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” rajzpályázattal az egész ország kisiskolásait megmozgatni és ösztönözni arra, hogy az alkotásaikkal kifejezzék érzéseiket, gondolataikat a fogyatékkal élő társaikról.

A pályázat eredményességét bizonyítja, hogy több mint 400 db alkotás érkezett be. Az indulást megelőzően számtalan közös egyeztetésünk volt az Alapítvánnyal, valamint a zsűritagokkal, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. A pályázat népszerűsítése érdekében először az ország általános iskoláinak vezetőit kerestük meg hírlevélben, felhívva figyelmüket a kezdeményezésünkre. 

De ahhoz, hogy ezt a fantasztikus eredményt elérjük és a Facebook különverseny is ekkora siker legyen, nem csak a hírlevelek kiküldése járult hozzá, hanem a folyamatosan új, figyelemfelkeltő, tájékoztató tartalmak is, amelyeket az Alapítvány honlapján helyeztünk el és ezekről a Facebook oldalukon is bejegyzéseket tettünk közzé. 

A szervezés során kihívás elé állított minket, hogy a területileg elszeparált zsűritagok számára egy olyan felületet biztosítsunk, ahol különösebb informatikai tapasztalat nélkül, a lehető legegyszerűbben tudják a beérkezett remekműveket értékelni. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra is a technikai megvalósítás során, hogy a GDPR szabályoknak megfelelően csak a legszükségesebb adatokat kérjük be az alkotások beküldéséhez szükséges űrlapon. 

A Veni Vidi Vici Alapítvány rajzpályázata a bizonyíték arra, hogy csapatmunkával és odaadással a kis célokból is lehetnek nagy célok.

Kedves TeMarketinged, nagyon hálásak vagyunk a felajánlásodért!

Ossza meg bejegyzésünket

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.