BEMUTATKOZNAK FELAJÁNLÓINK - 1. RÉSZ

Takács Tímea

"MINDEN ANYÁNAK SZÁZ KEZE ÉS SZÁZ SZEME VAN"

Takács Tímea vagyok, más néven Alkotó Anyu. Édesanyaként sok mindennel foglalkozom, akárcsak a többi anyuka, ez azonban a munkámra is igaz, hiszen festőművész, láb- és körömápoló, gyermekrajz- és LoveYourBelly oktató is vagyok. Ezek mellett készítettem egy rajzoktató videósorozatot is azon szülőknek, akiknek nem feltétlen van a vérükben a rajzolás, de szeretnék csemetéiket megtanítani legalább az egyszerűbb ábrákra.

Büszke vagyok arra, hogy sosem hagytam abba a tanulást, mindig keresem az új lehetőségeket és kihívásokat, mindamellett, hogy a megszerzett ismereteimet is igyekszem tökéletesíteni. El sem tudom mondani, mennyire jól esnek a pozitív visszajelzések, erőt és motivációt adnak a folytatáshoz, fejlődéshez. Sokan szokták kérdezgetni, hogy van időm és energiám ennyi mindent csinálni. Ez nem feltétlen saját érdem, inkább annak köszönhetem ezt a különleges képességet, hogy édesanya vagyok. Minden édesanyának száz keze és száz szeme van, az időt pedig mintha egyszerre több egymással párhuzamos vonalon is kezelnék. 

KAPCSOLATOM AZ ALAPÍTVÁNNYAL

Szeretem az életem, szeretem azt, amit csinálok. Minden nap úgy kelek fel, hogy ma is segíteni fogok egy édesanyának, és ez csodás érzéssel tölt el. Ugyanilyen fantasztikus érzés volt, amikor a Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp pályázat technikai lebonyolításáért felelős TeMarketinged csapata felkért, hogy vegyek-e részt a Veni Vidi Vici Alapítvány érzékenyítő kezdeményezésben. Boldogan mondtam igent a felkérésre. Két festményemet ajánlottam fel, melyek reményeim szerint vidámabbá teszik majd a nyertes osztályok termeit.

Kedves Tímea, nagyon hálásak vagyunk a felajánlásodért!

Cikksorozatunk következő részében a KonyhaKütyü tulajdonosát, Balogh Bálintot fogjuk bemutatni. Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a következő bejegyzésünkről!

Ossza meg bejegyzésünket

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.