BEMUTATJUK ZSŰRINKET - 6. RÉSZ

Az idei évben egy hat tagú szakmai zsűri fogja elbírálni a „Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” című pályázatunkra beérkező remekműveket. Sok szeretettel mutatjuk be Nektek soron következő, egyben sorozatunk utolsó zsűritagját, Deézsiné Telek Ágnest, a Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola igazgatóját.

Deézsiné Telek Ágnes

SZIVÁRVÁNY OSZTÁLY AZ ISKOLÁBAN

Ágnes nem csak pedagógusként terelgeti több mint 20 éve a gyermekek útját, de maga is négy gyermek büszke édesanyja. Sőt gyermekei hamarosan a harmadik unokával is  megajándékozzák.

A gyermekek iránt érzett feltétlen szeretet motiválja a mindennapi feladatok során. Ezért is mondott azonnal igent a Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola vezetőjeként a Veni Vidi Vici Alapítvány megkeresésére, és a fenntartó engedélyével szívesen fogadták be iskolájuk épületébe a Szivárvány osztályt. 

Mind az iskola tanulóinak, mind a szivárványos gyerekeknek sokat jelent a szociális integráció, ami a közös programok, udvari játékok, egymás iskolai életébe való bekapcsolódás során megvalósulhat. 

Tapasztalata szerint az ép gyermekek is lelkesen és szívesen töltik az idejüket a szivárványos gyermekekkel, ők pedig sokat fejlődnek ebben a közegben. Ez az egyik leghatékonyabb formája az érzékenyítésnek, a sérültek és épek közötti természetes kapcsolódások megélésének.

Ezt a fejlődést látva bízik benne, hogy egyre több sérült kisgyermek – aki alkalmas a szociális integrációban való részvételre – kapcsolódhatna, kötődhetne olyan befogadó intézményhez, ahol napi szinten vannak körülötte ép társak, és az iskolai élet egy-egy területén közös programokon vehetnének részt velük. Az Alapítvány és az iskola közös kezdeményezése előrevetít egy szebb jövőt, ahol szélesebb körben jutnak hasonló lehetőséghez a sérült gyermeket nevelő családok, és maguk a gyerekek.

Az együttműködés hatására bízik abban, hogy a tanítványaik közül egyre többen választanak majd segítő hivatást.

A GYERMEKEKÉRT MINDENT

Ágnes a számtalan teendője mellett is örömmel vállalta el Alapítványunk felkérését, hogy részt vegyen a „Mindannyian egyformák vagyunk, csak kicsit másképp” című rajzpályázatunk zsűrizésében. 

Kedves Ágnes, nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket!

Ossza meg bejegyzésünket

Fotó: Katona M. István (Dunakanyar Régió) 

Gyakori kérdések

Fontos kérdések a pályázattal kapcsolatban

Minimum 1, maximum 5 alkotást, max 10 MB méretben (max 2 MB/alkotás)

Akármennyivel! Sőt, minél több rajzot küld be egy osztály, annál több esélye van megnyerni a „Legtöbb alkotást beküldő osztály” kategóriát.

Sehogy, ezért van két korcsoport minden kategóriában. 1-2, illetve 3-4 osztály.

Ellenőrizze a spam mappát, ha gmailje van a promóció füleket. Ha oda se érkezett meg levelünk, akkor kérjük írjon a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címre.

A pályázatok feltöltésekor tételesen meg kell adni, hogy milyen eszközök kerültek felhasználásra a beküldött alkotásokhoz. Ezeket a pályázati határidő után összesítjük és amelyik osztály a legtöbb fajta eszközt jelölte be az nyeri a kategóriát.

Nem, szülő is beküldhet, de ilyenkor sem történik egyéni nevezés! A feltöltött alkotás a gyermek osztályát fogja képviselni a versenyen.

A pályázat időtartama alatt bármennyi pályázat feltölthető, akár több részletben is, de egyszerre maximum 5 db.

Nincsen semmi gond. Írjon egy levelet a pályazat@venividivici e-mail címre az érintett kép becsatolásával és a részvételi szándék egyértelmű jelzésével (személyes adat megjelölése nélkül), valamint az iskola és osztály feltüntetésével.

A leggyakoribb oka egy tachnikai jellegű hibának az, hogy valószínűleg túl nagy a fájlok mérete, meghaladják a 2 MB/db megengedett méretet. A windowsban vagy telefonos képszerkesztőnkben két kattintással, különösebb informatikai szaktudás nélkül is kisebbre lehet állítani a méretet. Ha a méretek elvileg rendben vannak és mégse engedi a feltöltést, feltétlenül jelezze felénk a palyazat@venividivici.temarketinged.hu e-mail címen.

A verseny 2018 óta osztály szinten van meghirdetve, ezen az idei évben sem szeretnénk változtatni.

Természetesen, sőt minél több megosztás van egy adott képen annál több esélye van a képnek nyerni a Facebook különversenyen.

Gyakorlatilag bármilyen eszközzel, amivel két dimenziós, fotón is beküldhető alkotás készíthető. Az egyéb opcióra kattintva, a felsoroltakon kívül, bármilyen más eszköz is megadható, de a beküldések alapján folyamatosan fogjuk bővíteni az eszközlistát.

December 3-án az Alapítvány Facebook, Instagram oldalán, valamint a honlapján megosztásra kerül egy videó az eredményhirdetésről.
Emellett tájékoztató levelet fogunk küldeni a beküldéskor megadott értesítési e-mail címekre, mely tartalmaz egy biankó emléklapot, amit a pedagógusok ki tudnak tölteni, azon gyerek nevével akik részt vettek a pályázaton. Nyertes osztály esetén a levél tartalmazni fogja még az osztály oklevelét és a szállítással kapcsolatos egyeztetést.

Előreláthatólag 5 munkanapon belül meg fognak érkezni az ajándékok, futárszolgálattal.

Természetesen! A Veni Vidi Vici hivatalos honlapján, Instagram oldalán, Facebookon és hírlevélben.

Nem tudtunk olyan időpontot egyeztetni a zsűri tagokkal, ami mindenkinek megfelelő lett volna, ezért már néhány nappal korábban felvesszük az eredmények kihirdetését.

Mivel egyenlőre nincs lehetőség egyéni nevezésre, ezért egyetlen gyermek alkotása is az osztályt fogja képviselni, így a nyereményt is az intézmény címére küldjük majd.

Mivel ez a két kategória alapvetően objektív (megszámlálható) ezért ezekben a kategóriákban a zsűrinek csak az esetleges szabálytalanságok kiszűrése lesz a feladata.

A pályázat zsűrije gyermekekkel foglalkozó szakemberekből, művészekből, művészetpártolókból tevődik össze, akik saját tapasztalataikra, szakértelmükre és egyéni látásmódjukra támaszkodva, közös egyetértéssel fogják kiválasztani a kategória nyerteseit.

Holtverseny esetén a társasjáték csomagokat igazságokat elosztjuk a nyertesek között.