fbpx

Tedd jóra a TESCO zsetonod!

Támogasd a pénztárnál kapott zsetonoddal a Veni Vidi Vici alapítvány kis diákjait!

Augusztus 6-áig a Dunakeszi Fő úti és Fóti úti TESCO-k valamelyikében.

Mivel foglalkozik
a Veni Vidi Vici alapítvány?

Magyarországon a halmozottan sérült gyerekek speciális oktatására nagyon kevés intézmény van. Pedig pont nekik van szükségük a segítségre. Amihez speciális tanárok és különleges eszközök kellenek ehhez pedig forrásokra van szükség. A Veni Vidi Vici Alapítvány nem csak oktatásával foglalkozik hanem nagy hangúlyt fektet szociális integrációra sérült gyerekek számára. A gyerekek együtt játszhatnak az ép társaikkal és különböző programokon vesznek részt. Ezzel is segítve a későbbi beilleszkedésüket a társadalomba.

Hogyan segíthetsz egyetlen
zseton bedobásával:

A segítségnyújtás nagyon egyszerű! Csak vegyél valamit a Dunakeszin található Fóti úti vagy Fő úti TESCO-k valamilyikébe, 2023 Jú. Fizetéskor kapni fogsz egy zsetont. Nézd meg a kassza után található dobozokat – három darab lesz belőlük. Dobjd a zsetonodat abba a dobozba, amelyiken a ‘Veni Vidi Vici’ felirat van. Ez volt az egész! Gratulálunk, már tettél is egy fontos ügyért.

Mire költenénk?

Kirándulás a Piczinke póniudvarba, ahol megismerkedünk az alpakkákkal, lámával, csüngő hasú malacokkal, nyuszikkal, és még meg is fésüljük a pónilovakat. Kirándulás a gyermekvasúttal a budai hegyekben. Közös alkotás a testvér osztállyal, ahol a kirándulás során gyűjtött emlékeinket vegyes technikával dolgozzuk fel. Zeneterápiás foglalkozás, mely összeköt minket a zene segítségével. Látogatás a Városligeti akadálymentes nagy játszótérre és a városligeti felfedezése.

Korábbi megvalósult projektjeink a Tesco által

Az elmúlt évben a Veni Vidi Vici Alapítvány kiemelkedő teljesítményt ért el a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatán, ahol a második helyezést sikerült megszereznünk. Ez a nagyszerű eredmény lehetővé tette számunkra, hogy számos különleges és emlékezetes programot hozzunk létre a gyermekek számára.

Szentendrei Skanzen
Veresegyházi Medvepark
Tropicarium
Bábelőadás

Köszönjük!

szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt szántál arra, hogy elolvastad a Veni Vidi Vici Alapítvány felhívását a Tesco „Ön választ, mi segítünk” kezdeményezésével kapcsolatban. Az a tény, hogy itt vagy velünk, azt jelenti, hogy te is részese vagy ennek a hihetetlen küldetésnek.

Minden apró gesztus, minden támogatás, még ha egy egyszerű zseton formájában is érkezik, hatalmas segítség számunkra és azok számára, akiket szolgálunk. Ahogy az életed számos más területén, itt is minden egyes döntés számít, minden egyes zseton számít.