fbpx

#elfogadom

Mi, itt a Veni Vidi Vici Alapítványnál a kezdetektől fogva azért küzdünk, hogy a szárnyaink alatt növekvő és okosodó sérült gyermekek boldog, teljes életet élhessenek. Most és felnőtt korban egyaránt. Ehhez éppúgy szükségük van a speciális oktatása, ahogy a társadalmi elfogadásra is.

Mindkét előbb említett célt felkarolja #elfogadom névre keresztelt kampányunk, melynek keretei között több neves cég (köztük fő támogatónk, a CEWE) és közismert személyiség (köztük Nánási Pál, Ördög Nóra, Pokorny Lia, Kiss Ramóna, Csuja Imre, Michelisz Norbert, Gera Zoltán, Pápai Joci és Kozma Dominik) is ügyünk mellé állt.

Az elfogadást Nánási Pál objektívén keresztül láthatjuk, aki nem csak fényképeket készített, hanem hatalmasat alkotott is. A vibráló fotókon híres és számunkra elismert emberek szerepelnek diákjainkkal, akiknek nagy álma teljesült ezekkel a találkozásokkal.

Az elkészült fényképekre 2019.12.10-ig az AXIOART online műkereskedelmi oldalon lehetett licitálni. A képekből befolyt összeget sérült kisdiákjaink oktatására fogjuk fordítani. Mindenkinek ezúton is köszönjük, aki licitálás vagy kampányunk közösségi oldalakon (Facebook, Instagram) való népszerűsítése (#elfogadom #venividivicialapitvany) révén csatlakoztak támogatóinkhoz!

Bejegyzések

Licitálj Te is!

Ahhoz, hogy licitálni tudj, először regisztrálnod kell az Axioart honlapján.  Nem bonyolult, de készítettünk hozzá egy kis segédletet, hogy még könnyebben boldogulj.

A sikeres regisztrációról visszaigazoló e-mailt is fogsz kapni. Ha készen vagy, akkor már bátran licitálhatsz az alábbi képek bármelyikére. Támogasd az elfogadást egy eredeti Nánási Pál fotó megvásárlásával!

A JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉSEN RÉSZTVEVŐ KÉPEK

(fotós: Nánási Pál)

 

FONTOS: Ha Facebook-on keresztül érkeztél honlapunkra, akkor előfordulhat, hogy a Licitálok gombra kattintva üres oldal fogad Téged. Nincs más teendőd, mint jobb felül a három pöttyre kattintani és a Megnyitás böngészőben lehetőséget választani. 

 

 

Bejegyzések

AZ ELFOGADOM KAMPÁNY FŐ TÁMOGATÓJA:

KIEMELT KÖSZÖNETÜNK:

Back to top