fbpx

TÁMOGASSON, HOGY TÁMOGATHASSUNK!

Szeretnénk kisdiákjaink számára a lehető legjobb körülményeket biztosítani a boldog gyermekkorhoz, a hatékony tanuláshoz és az önálló életre való felkészüléshez. Bár alapítványunk még egészen fiatal, meghatódva tapasztaltuk, hogy ez idő alatt is mennyien ajánlották fel segítségüket. Voltak, akik pénzzel, eszközökkel és voltak, akik szakmai tudásukkal járultak hozzá küldetésünk sikereihez. Ezúton is szeretnénk Nekik köszönetet mondani!

Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor bizonyára már körbenézett weboldalunkon, vagy valamilyen médiaforrásból (cikkek, TV műsor) ismerte meg nevünket. Ha kérdései lennének hozzánk, nagyon szívesen válaszolunk, de ha az olvasottak, hallottak alapján már sikerült elnyernünk szimpátiáját, együttérzését, bizalmát és támogatná tevékenységünket, akkor erre az alábbi módokon van lehetősége:

 

ESZKÖZ ÉS SZAKMAI SEGÍTSÉG FELAJÁNLÁSA

Amennyiben diákjaink számára tanuláshoz, fejlesztéshez, szabadidő programokhoz vagy alapítványunk számára a hatékony működéshez illetve médiamegjelenéshez tud eszköz- ill. szakmai segítséget biztosítani, nagy örömmel fogadunk minden ilyen jellegű felajánlást. Kérjük, felajánlását Kapcsolati űrlapon keresztül jelezze felénk!

 

ANYAGI JELLEGŰ FELAJÁNLÁS

Ha egyszeri vagy akár rendszeres pénzösszeggel szeretné támogatni tevékenységünket – amit a gyermekek nevében is hálásan köszönünk -, akkor az alábbi módokon tudja ezt megtenni:

ESETI VAGY RENDSZERES ÁTUTALÁSSAL

Veni Vidi Vici Alapítvány
Számlaszám: 11600006-00000000-84715199 (Erste Bank)

 

PAYPAL RENDSZEREN KERESZTÜL


KIEMELT KÖSZÖNETÜNK:

AKIKNEK SZINTÉN KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK: