fbpx

LEGYEN ÖN IS PATRÓNUS!

Kedves Leendő Patrónusunk!

A Veni Vidi Vici Alapítvány alapítóinak, munkatársainak és önkénteseinek legfőbb célja boldog gyermekkort és önálló felnőtt életet biztosítani különleges tanulóink számára. Szakképzett pedagógusok, egyedi tanrend, kislétszámú csoportok és szociális integráció segítik diákjaink fejlődését. Alkalmazott módszereink, terápiáink minden esetben igazodnak diákjaink életkori sajátosságaihoz, értelmi szintjéhez, nyelvi fejlettségéhez, egyéni képességeihez.

Ahhoz azonban, hogy iskolánk oktatási színvonalát fenntartsuk és az általunk biztosított lehetőségeinket még több gyermek számára elérhetővé tegyük, az Ön támogatására van szükségünk!

A „Legyen a patrónusunk!” kampány keretein belül most lehetősége van támogatni kisdiákjaink tanóráit, de akár egy gyermek heti vagy teljes havi tandíjának rendezésére is módja nyílik. A  kiválasztott opció banki átutalással vagy a PayPal rendszerén keresztül fizethető ki bankkártyával (PayPal regisztráció vagy fiók megléte nem szükséges). Átutalás esetén egyéni összeg is megadható.

Bármelyik opciót is választja, hálánkon túl egy személyre szóló oklevéllel is megajándékozzuk!

 

TANÓRA

Hozzájárulás: 2.000 Ft / óra

 

HETI TANDÍJ

Hozzájárulás: 40.000 Ft / hét

 

TELJES HAVI TANDÍJ

Hozzájárulás: 158.000 Ft / hónap

 

BANKI ÁTUTALÁS VÁLASZTÁSAKOR EGYÉNI ÖSSZEG IS MEGADHATÓ!

FONTOS: Kérjük, hogy fizetés indítása előtt feltétlenül olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat. A Fizetés gomb megnyomásával Ön elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatónkban foglaltakat.