fbpx

ALAPÍTVÁNYUNK MISSZIÓJA

Kedves Látogató!

A Veni Vidi Vici Alapítvány megálmodói olyan szülők, akik saját élethelyzetükből adódóan tapasztalták meg azt, milyen lehetőségei vannak napjainkban az oktatás területén egy halmozottan sérült gyermeknek országunkban.

Az oktatási- és ellátórendszer hiányosságainak kiküszöbölésére létrehozták a Veni Vidi Vici Alapítványt, azzal a céllal, hogy lehetőséget adjanak a sérült gyermekeknek az oktatásra, majd a későbbiek során a sérült felnőtteknek a munkavégzésre, és az önálló élet lehetőségére.

Az első gondolattól, az azt követő tollvonásokon át, az éjszakába nyúló munka minden egyes percében, fő motivációjuk a saját gyermekeik élete és a pozitív életlátás volt, mely a legerősebb védjegye a sikernek!

A Veni Vidi Vici Alapítvány első számú célja a halmozottan sérült gyermekek oktatása iskolai keretek között. Az Alapítvány hisz abban, hogy egy oktatási intézménynek az élet színességét kell szimbolizálnia, ezért az elzárt, szegregált oktatás helyett a szociális integrációra törekszik, mely lehetőséget biztosít a sérült és ép diákoknak a találkozására az iskolai szüneteken, ünnepségeken, ebédlőben...

Az Alapítvány alapítói, munkatársai és önkéntesei teljes szívükkel, töretlenül dolgoznak álmuk és a sérült gyermekek álmainak megvalósításáért.