fbpx
Nap
Óra
Perc
Másodperc
Mindenkinek köszönjük a támogatást, kisdiákjaink nevében is!

Amiért minden 1% fontos számunkra:

Pedagógusok

Alapítványunk iskolájában halmozottan sérült gyermekek tanulnak. Oktatásuk speciális szaktudást, így speciális pedagógusokat igényel. Amellett, hogy jelenlegi, szívvel-lélekkel dolgozó munkatársainkat is szeretnénk még hosszú ideig csapatunkban tudni, újabb pedagógusok közreműködésére is szükségünk lenne. Adójának 1%-át többek között az ő bérükre fordítanánk (Veni Vidi Vici Alapítvány, 18978188-1-13)

Eszközök

Különleges gyerekek különleges oktatása egyaránt igényli a hétköznapi használati tárgyakat, ahogy a rendkívül költséges, speciális fejlesztő eszközöket is. Ahhoz, hogy kihozzuk a legtöbbet lelkes kisdiákjainkból, biztosítanunk kell számukra a megfelelő mennyiségű és minőségű eszközöket, amihez nagy segítség lesz az Ön adója 1%-a. (Veni Vidi Vici Alapítvány, 18978188-1-13)

Diákok

Egy gyermek taníttatásának havi költsége – többek között a fenti tételek miatt – rendkívül magas, így a gyermekeket jelenleg csak magánfinanszírozásban tudjuk fogadni, amit nem minden család engedhet meg magának. Szeretnénk több sérült gyermek számára lehetővé tenni az iskolánkban való tanulást, átvállalva ezen költségek egy részét, de ez most még csak az Ön segítségével sikerülhet! (Veni Vidi Vici Alapítvány, 18978188-1-13)

Rendelkezzen adója 1%-ról a Veni Vidi Vici Alapítvány javára, hogy az Ön segítségével egy sérült gyermek önálló, boldog felnőtté cseperedhessen!

Veni Vidi Vici Alapítvány

Adószám: 18978188-1-13

Tudjon meg rólunk többet!